Voor kinderen

Voedingsadviezen en Bach remedies


Goede voeding is een enorm belangrijke basis voor een goede gezondheid voor jong en oud. Zeker voor kinderen in de groei enorm belangrijk, en natuurlijk ook tijdens de zwangerschap.

Bij tekorten aan essentiele voedingsstoffen lopen processen in het lichaam minder goed. Bij teveel belasting van het lichaam door afvalstoffen onstaan ook problemen en uiteindelijk ziektes. Dit wordt nog vaak onderschat.

Hoe kun je het lichaam van jezelf of je kindje de beste voeding geven om optimaal te functioneren?

Bewust Vaccineren en Homeopatische profilaxe


Vaccineren is een vrije keuze, jouw keuze. Maar om een verstandige keuze te kunnen maken,  is het belangrijk om eerst voldoende te weten over de ziekten waarvoor gevaccineerd wordt, over de inhoudsstoffen en mogelijke   risico's van de vaccinaties, hoe je de vaccinaties kunt begeleiden om de kans op bijwerkingen te verkleinen,   dat er aangepaste vaccinatieschema's mogelijk zijn, wat de voordelen zijn van later beginnen met vaccineren en  alternatieven voor vaccineren, zoals  Homeopathische Profylaxe.

CEASE Therapie en andere behandelmethoden


Meer infomatie over de verschillende therapieen die Linda aanbiedt.

Zoals Orthomoleculaire voedingsadviezen,  CEASE-Therapy, Homeopathic Detox Therapy, Fyto therapie,  Bach-bloesem therapie, celzouttherapie, Homeopathische profylaxe,  homeopathie etc.

Copyright © All Rights Reserved